Bulgaria #3

Dag 8-
Sista dagen då. Vi gick upp vid nio och käkade frukost och gick sedan till rummet för att packa väskan, när vi hade gjort de åkte vi upp med dem till Nettes rum för vi behöll ett rum så vi kunde ställa alla väskorna någonstans. Annars hade vi fått tagit med väskorna överallt från klockan tolv. Sedan gick vi ner till poolen och badade och solade för sista gången. Vid fem-sex gick jag, mamma och Pia och köpte en pizza slice. Sedan tillbaka för att hämta våra resväskor. Runt halv sju kom våran buss som tog oss till flygplatsen. Där var vi runt åtta. Efter att vi hade checkat in och sånt så var klockan nio. Planet gick fem över tio men vi kunde åka lite tidigare för att alla var på planet. Vi var hemma runt tolv. Då hämtade vi våra väskor, sedan kom pappa och hämtade oss. Vi var hemma runt halv två.

Bulgaria #2

Hej! Fortsätter att skriva lite om vad vi gjorde i Bulgarien nu!
Dag 3-
Vaknade runt nio idag igen, gick ner till frukosten och sedan ut till poolen. Där var vi i stort sett hela dagen. Min kusin Jimmy tatuerade sig idag också! Senare på kvällen gick vi och åt. Efter det gick vi runt och kollade på lite kläder och sånt.
Dag 4-
Idag har vi gjort nästan exakt lika som igår, badat, solat. Senare på eftermiddagen åkte vi ett "tåg" till Blomstergatan. Där fanns det massor kläder! Senare på kvällen åkte jag och mamma upp till Nettes hotellrum, där Amanda, Emil, Jocke och Ellen var och såklart Nette då! Vi spelade yatzy.
Dag 5-
Idag var vi vid poolen igen, där fick även Pierre, min morbror en överranskning. Han skulle försöka springa i en jättestor badboll. Efter att han hade gjort det så fick även min kusin Emil också göra det! Har tyvärr inga bilder på Emil men hoppas det går bra iallafall
Dag 6-
Idag var vi vid poolen igen och solade och badade. Lite senare mot fyra-fem tiden gick jag ner själv till havet och fotade lite. Ganska coola vågor. Varmt vatten var det också. Vi har haft det ganska så tur, för man har inte kunnat bada för det har flytit med så mycket sjögräs och massa annat äckligt grejs. På kvällen gick jag, mamma och Amanda och åt på Donken efter det gick vi tillsammans ner till havet och kollade.
Dag 7-
Har inga bilder från den här dagen så jag antar att vi var vid poolen idag och åt middag och kollade runt på kvällen!

Bulgaria

Hellu! Hemma från Bulgarien nu. Tänkte berätta lite vad jag har gjort och lägga upp lite bilder! :) Alla bilder kanske inte är så bra men bättre än inget!
Dag 1-
Vi åkte med planet klockan 16.50 från Arlanda, det var första gången jag flög och det var hur kul som helst! Vi fick mat på planet, kyckling med potatis. Efter 2 timmar och 35 minuter var vi framme i Bulgarien i staden Burgas. Sedan gick vi av planet för att hämta våra resväskor, jag väntade säkert en halvtimme på min väska, när jag sedan upptäckte att den hade legat på bandet hela tiden, kände liksom inte igen min egna väska, fail! Haha. Sedan när alla hade fått sina väskor letade vi upp en buss som vi skulle åka med, bussresan till vårat hotell Iskar tog ca 30 minuter. När vi kom fram checkade vi in och gick upp på vårat hotell rum, rum 903. Gick ut på balkongen, därifrån såg man havet, donken och några shoppingaffärer. Riktigt mysigt! Efter ett tag gick vi och la oss!
Dag 2-
Vaknade upp runt 9 tiden har jag för mig. Gick ut på balkongen för att kolla hur det såg ut när det var ljust ute. Sedan fixade mamma och jag oss för att kunna gå ner till frukosten. Det fanns massor av saker att välja bland, ost, skinka, prickig korv, smör, korv, pasta, ägg, rostade mackor, flingor, fil, yogurt och massa mer! När vi hade ätit klart tog vi hissen upp till hotellrummet, bytte om och gick sedan ner till poolen, där vi tillbringade den mesta tiden av dagen. Jag och mamma åt en toast till lunch medans dem andra åt på hotellet. Senare på kvällen gick vi alla till ett ställe som hette Las Palmas, en resturang som vi åt på. Jag tog en pizza, den vart inte så god men jaja. Efter middagen gick mamma, jag, Amanda, Pia, Malin, Emil och Jimmy ut och checkade läget. Amanda och Emil red på en tjur och sedan gick vi till ett ställe där dem tog en drink.
Haha, lite kul att baren var döpt på svenska!
Aja, jag orkar inte göra ett längre inlägg idag men jag fortsätter som skriva imorrn!

RSS 2.0